Informatiebijeenkomst 30 november

De opkomst bij de informatiebijeenkomst voor bewoners van onze wijk was erg positief. Het was prettig om zoveel buurtgenoten te zien die geinteresseerd zijn in onze plannen voor de collectieve inkoopactie. Tijdens de bijeenkomst hebben verschillende partijen, waaronder Energie van Hengelo en NMO, verteld over hun rol in de samenwerking en wat ze kunnen betekenen voor de bewoners.
Verschillende sprekers deelden hun inzichten over duurzaamheid, collectieve inkoop, en hoe we als gemeenschap kunnen profiteren van deze samenwerking. De betrokkenheid van zowel de buurtbewoners als de genoemde organisaties creeerde een sfeer van gemeenschapszin en gedeelde verantwoordelijkheid.
Het is duidelijk dat onze wijk streeft naar een duurzamere toekomst, en de informatiebijeenkomst heeft niet alleen onze plannen verduidelijkt, maar ook een gevoel van saamhorigheid versterkt. We kijken reikhalzend uit naar de voortzetting van deze samenwerking en de positieve impact die het zal hebben op het welzijn van onze gemeenschap. Samen maken we echt een verschil!

Presentatie bijeenkomst

Presentatie bijeenkomst

In het bijzonder willen we Simon ter Horst van EP-Scan en Jeroen Piek van ThermoSolutions bedanken voor hun verhelderende inzichten zijn in isolatievraagstukken en oplossingen tijdens de bijeenkomst. Simon ter Horst presenteerde de resultaten met adviezen van de onafhankelijke Energieprestatie Scans uitgevoerd op 5 verschillende woningen in onze wijk. Jeroen Piek belichtte de beschikbare isolatiemaatregelen inclusief de gebruikte materialen. Dit alles is belangrijk voor effectieve isolatie van de woningen in onze wijk. Zo maken we onze wijk energiezuinig, met voordelen voor zowel het milieu als de portemonnee.
Mocht je nu al direct isolatieadvies en offertes van ThermoSolutions willen ontvangen, neem dan contact op met Thermosolutions: ThermoSolutions Contactformulier, of stuur een mail naar Jeroen Piek: jp@ts.nl

Thermosolutions-logo

Hoe het werkt

Met Duurzaam Hasseler Es kun je meedoen aan een collectieve inkoopactie. Door samen bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen in te kopen, kunnen we het voordelig maken voor iedereen die meedoet. Uit voorbereidend onderzoek is naar voren gekomen dat voor onze wijk de volgende maatregelen het meest doeltreffend zijn:
Dakisolatie
Vloer en/of bodemisolatie
Beglazing (HR++)
Zonnepanelen
Samen met NMO (Natuur en Milieu Overijssel) zijn we bezig met het selecteren van lokale leveranciers en installateurs. Heb je interesse om mee te doen aan deze collectieve inkoopactie?

Vul het contactformulier in
isoleren

Dak-, vloer-, en bodemisolatie

Een lagere energierekening begint met het binnenhouden van de warmte. Daarom is het goed isoleren en ventileren van je huis belangrijk

beglazing

Beglazing

Kies voor het glas met de hoogste isolatiewaarde. Voor bestaande kozijnen is dat HR++ glas. Triple glas (HR+++) isoleert nog iets beter, maar daarvoor moet je ook je kozijnen vervangen.

zonne-energie

Zonne-energie

Steeds meer mensen investeren in zonne-energie. Met zonnepanelen wek je stroom op, met een zonneboiler of zonnecollector verwarm je water.

             

Wil jij ook je steentje bijdrage om onze wijk duurzamer te maken?
Of wil je meer weten over over Duurzaam Hasseler Es, vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Of mail ons: info@duurzaamhasseleres.nl

Banner-DHE